BLOG

V minulém týdnu se mnou vyšel můj první rozhovor. Přečíst si jej můžete níže, či na odkazu kladensky.denik.cz. Děkuji moc Katce Husárové, která se mnou tento rozhovor připravila a Janu Brabcovi, který jej editoval a upravil.

Minulý čtvrtek jsem se účastnil setkání členů projektu Dřevo je cesta jehož značky jsem nositelem. Přebral jsem si dřevěný certifikát i doplňující materiály k nositelství. Bylo příjemné setkat se s lidmi stejně smýšlejícími a jsem velmi rád, že mohu být nositelem této značky.

Naše misky dělíme do tří druhů. Tím nejčastějším je užitková miska, kterou můžete používat skoro na všechno, co vás napadne. Poradí si s horkou polévkou, kopečkem zmrzliny, omáčkou i salátem. Oproti tomu misku na suché potraviny radši používejte opravdu jen na servírování a jedení netekutých jídel. Ideálním příkladem jsou oříšky, chipsy, pokrájené...

Pomyslná cesta misky bývá často delší, než se na první pohled může zdát.